Във времена, когато всичко в компютрите се движи със светлинна скорост, замяната на старият твърд диск (HDD) на iMac със SSD може да донесе голяма полза. В iTrouble сервиз можем да Ви помогнем да направите тази задължителна промяна.

Ето някои от основните причини защо замяната на HDD с SSD може да се окаже много полезна:

  1. По-бърза скорост на зареждане и работа – SSD-тата имат много по-бързо време на зареждане в сравнение с HDD-тата, което означава, че системата Ви ще започне да работи много по-пъргаво. Също така, приложенията, които използвате всекидневно, ще се зареждат много по-бързо и ще можете да започнете да работите с тях много по-лесно.
  2. По-дълъг живот на батерията – SSD-тата изискват много по-малко енергия за работа в сравнение с HDD-тата, което означава, че батерията на Вашия iMac ще издържи много по-дълго.
  3. По-малко шум – поради това, че SSD-тата нямат въртящи се дискове, те създават много по-малко шум отколкото HDD-тата, което е огромен плюс, ако работите в тихо работно пространство.
  4. По-голяма надеждност – SSD-тата са много по-малко склонни към повреди, поради което са по-надеждни и могат да Ви предоставят по-дълъг живот на компютъра.
  5. По-малко загряване: HDD-тата генерират много топлина, докато работят, което може да доведе до проблеми със прегряване на компютъра. От друга страна, SSD-тата генерират много по-малко топлина и могат да помогнат да се намали загряването на Вашия iMac.

    Можете да се свържете с нас за допълнителна информация за цени и срокове за подмяна на остарелия хард диск със SSD диск.